Maris Otter Ale, Crisp Malting, EBC 6

Hjem » Shoppen » Maris Otter Ale, Crisp Malting, EBC 6

Maris Otter Ale, Crisp Malting, EBC 6

kr.20.00kr.340.00

Maris Otter Ale malt kan bruges til engelske ales, IPA, stout, porter, barley wine, golden ales.

Kategorier: , ,

Beskrivelse

Maris Otter Ale malt, Crisp Malting, EBC 6

Maris Otter Ale malt Crisp Malting EBC 6 blev opdrættet og udviklet i 1960’erne af Dr. GDH Bell ved Plant Breeding Institute i Cambridge ved at krydse sorterne Proctor og Pioneer. Den er blevet en af de mest varige og fyldige maltsorter i historien om moderne bygdyrkning. Meget smagfuld og let sødlig malt med noter af bagt brød og toffee. Malten dyrkes under kontakt af udvalgte Norfolk-landmænd, og er verdensomspændende anerkendt som benchmarkbyg for den bedste ale-malt. Bruges ganske ofte til engelskinspirerede fadøl.

EBC: 5 – 7. Sat til 6. EBC er den internationale målestok for øllets farve.

Kan bruges til Light, Dark and Strong Mild, English ale, IPA, Stouts, Porters, Barley wine og Golden ale. Populær i Brown ale, Bitter, Barley Wine og Dark Mild. Mest brugt i IPA, Pale ale, Porter og Stout. Op til 100 % af opskriften.

Opbevares tørt, mørkt og gerne under 22° C. Uvalset malt kan holde sig 2-3 år, men har du bestilt valset malt, er holdbarheden maksimalt ½ år.

Som hjemmebrygger anbefaler vi, at du benytter valset malt inden for 3 mdr., for at få det optimale udbytte af alle maltens råvareegenskaber.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Størrelse og valsning

1 kg malt, 3 kg malt, 1 kg malt med valsning, 3 kg malt med valsning, 5 kg malt, 5 kg malt med valsning, 25 kg sæk

Go to Top