Magnum 10.7 %

Hjem » Shoppen » Magnum 10.7 %

Magnum 10.7 %

kr.45.00kr.180.00

Magnum med middel alphasyreindhold til India Pilsner, Belgian India Pale Ale, American Ale, Blonde Ale, Pale Ale, Nut Brown Ale, Dark Ale, Pilsner, Bright Ale, Hefeweizen.

Kategorier: ,

Beskrivelse

Magnum humle 10.7 % alfasyre

Magnum humle 10.7 % alfasyre blev udviklet af Hop Research Center i Hüll, Tyskland, i 1980’erne. Den er en krydsning mellem den tyske humlesort Galena, og en ukendt mandlig humleplante. Magnum-humlen blev først frigivet til kommerciel brug i 1989.

Denne humlesort er hurtigt blevet populær på grund af dens pålidelige bitterhed, høje alfasyreindhold og alsidighed i brygning. Den blev især velanskrevet i øltyper, der kræver en kraftig bitterhed, som for eksempel IPA’er, pilsnere og andre øl med en markant humlearoma. Men også India Pilsner, Belgian India Pale Ale, American Ale, Blonde Ale, Pale Ale, Nut Brown Ale, Dark Ale, Pilsner, Bright Ale, Hefeweizen. Humlen er en del af dette all-grain kit.

I Danmark har Magnum humle også opnået stor anerkendelse blandt ølbryggere, der værdsætter dens pålidelige kvalitet og evne til at tilføre kompleksitet til øllets smagsprofil. Den er blevet en fast bestanddel i mange danske bryggeriers opskrifter og fortsætter med at være en af de foretrukne humlesorter i dansk ølproduktion.

Specifikationer

Kan bruges som bitterhumle

Dyrkningsland: Tyskland

Alfasyre: 10,7 %

Høstår: 2019

Aroma: ren bitterhed, subtil citrussmag, æble, peber, blomsteragtig, frugtagtig

Kan substitueres med: Hallertauer Taurus, Columbus, Nugget, Tomahawk, Zeus, CTZ

Yderligere information

Vægt 0.15 kg
Størrelse 20 × 15 × 3 cm
Mængde

100 g, 250 g, 500 g

Go to Top