Lalvin EC1118, Champagne m.m., Lallemand

Home/Ingredienser/Gær/Tørgær/Overgær/Lalvin EC1118, Champagne m.m., Lallemand

Lalvin EC1118, Champagne m.m., Lallemand

DKK17.00

1 på lager

Lallemands Lalvin EC1118 til mousserende vin, frugtvine og cider – og muligvis øl!

1 på lager

Kategorier: , ,

Beskrivelse

Lalvin EC-1118 benyttes ofte til champagne. Dens stærke konkurrenceevne, dens evne til at fermentere ved lav temperatur, god flokkulering og fremragende alkoholtolerance gør Lalvin EC-1118 til en fremragende stamme til anvendelse i en lang række alkoholiske drikke (som mousserende vin, frugtvine og cider). MEN kan også bruges til øl – for sjov skyld, eller hvis du er i dit test-mode.

Høj alkoholtolerance op til 18%
Hurtig gæringshastighed i et bredt pH-område
Bredt temperaturområde for gæring inklusive lave temperaturer (optimalt mellem 15 ° C og 25 ° C)
Lav skumdannelse

Rehydrer Lalvin EC-1118 i 5 gange sin vægt drikkevand ved 40 ° C. Lad stå i mindst 20 minutter, omrør derefter forsigtigt lejlighedsvis for at opløse eventuelle klumper. Føj til urten.

Vi kan ikke rigtigt rådgive med hensyn til mængder, men tjek selv the world wide web for mulige opskrifter.

Opbevares i køleskab. Vi anbefaler, at du benytter gæren inden for 4 – 5 dage efter åbning af pakken.

Holdbarhed 02/22

Yderligere information

Vægt 0.030 kg
Størrelse 10 × 7 × 1 cm