Lalvin EC1118, Champagne m.m., Lallemand

Hjem/Ingredienser/Gær/Tørgær/Overgær/Lalvin EC1118, Champagne m.m., Lallemand

Lalvin EC1118, Champagne m.m., Lallemand

kr.17.00

19 på lager

Lallemands Lalvin EC1118 til mousserende vin, frugtvine og cider – og muligvis øl!

19 på lager

Kategorier: , ,

Beskrivelse

Lalvin EC-1118 benyttes ofte til champagne. Dens stærke konkurrenceevne, dens evne til at fermentere ved lav temperatur, god flokkulering og fremragende alkoholtolerance gør Lalvin EC-1118 til en fremragende stamme til anvendelse i en lang række alkoholiske drikke (som mousserende vin, frugtvine og cider). MEN kan også bruges til øl – for sjov skyld, eller hvis du er i dit test-mode.

Dæmpning: 65 %

Flokkulering: Høj

Høj alkoholtolerance op til 18%
Hurtig gæringshastighed i et bredt pH-område
Bredt temperaturområde for gæring inklusive lave temperaturer (optimalt mellem 15 ° C og 25 ° C)
Lav skumdannelse

Rehydrer Lalvin EC-1118 i 5 gange sin vægt drikkevand ved 40 ° C. Lad stå i mindst 20 minutter, omrør derefter forsigtigt lejlighedsvis for at opløse eventuelle klumper. Føj til urten.

Lallemands anbefaling: 25-30 g/hl = 2,5-3 g/10 l. urt.

Opbevares i køleskab. Vi anbefaler, at du benytter gæren inden for 4 – 5 dage efter åbning af pakken.

Yderligere information

Vægt 0.030 kg
Størrelse 10 × 7 × 1 cm
Go to Top