LalBrew Belle Saison overgær til Saisons og farmhouse ales op til 15 % ABV.
LalBrew Belle Saison, 11 g, Lallemand
kr.35.00
8 på lager
8 på lager
Beskrivelse
LalBrew Belle Saison er en ale-gær i belgisk stil, der er udvalgt specielt for dens evne til at skabe saison øl. LalBrew Belle Saison er en diastaticus-stamme, der gør det muligt for bryggerne at opnå høj dæmpning karakteristisk for denne klassiske stil. Designet til varm-temperatur gæring sand til traditionelle “Farmhouse” produktionsmetoder er øl brygget med LalBrew Belle Saison frugtagtige, krydret og forfriskende. Ved at udnytte enzymer kan LalBrew Belle Saison fremme humlebiotransformation og understrege humlens karakter i humlede øl i sæson-stil. Diastaticus-gær producerer glucoamylase-enzymer, som fordøjer dextrinerne i øl. Denne handling frigiver sukker, som derefter gærer i flasken/tønden og producerer overskydende kuldioxid.
Kraftig gæring, der kan afsluttes på 10 dage. Størstedelen af gæringen er komplet efter de første 4 dage, hvor vægtfylden fortsætter med at falde langsomt herefter pga glucoamylase aktivitet. Sørg for, at den afsluttende vægtfylde er stabil før flaskning.
Aroma: citrus, peber.
Velegnet til fremstilling af Saisons og farmhouse ales op til 15 % ABV.
Gæres optimalt ved 20 – 35 °C. Lallemands anbefaling: 50-100 g/hl. Benyt 4-6 g til 1 batch på 8 l. eller 2-3 g til 1 batch på 4 l.
Dæmpning: sat til 90 % (86 – 94 %)
Flokkulering: lav
Brugervejledning:
Drys gæren direkte i den nedkølede urt. Et renere og mere professionelt resultat opnås hvis gæren rehydreres. Tilsæt gæren til en desinficeret skål med 1 dl vand ved 30-35°C. Rør stille og roligt med en desinficeret ske, til gæren er en tyk cremet masse. Lad det stå i 8-12 minutter, og tilsæt så gærcremet til urten.
Opbevares i køleskab. Vi anbefaler, at du benytter gæren inden for 4 – 5 dage efter åbning af pakken.
Yderligere information
Vægt | 0.030 kg |
---|---|
Størrelse | 10 × 7 × 1 cm |