IPAmber – India Pale Ale – 50 cl

Home/Øl/IPAmber – India Pale Ale – 50 cl

IPAmber – India Pale Ale – 50 cl

DKK40.00DKK700.00

Ikke på lager

IPAmber – India Pale Ale

Kategori:

Beskrivelse

Så har Kingspot Brewhouse fået vind i sejlene, og bryggene simrer lystigt i Horne.

Dette er det første bryg, der kan “risikere” at udfordre dine smagsløg! IPA er blevet efterspurgt, og jeg har lyttet. Her er IPAmber Kingspot-style.

Der er her tale om en flot, ravfarvet, kraftigt humlet IPA med en IBU på 40, som nok skal kunne kradse lidt i svælget. Der er naturligvis fokus på  humleprofilerne, men jeg har prøvet at give lidt maltsødme og krop som modsvar, som kommer fra mæskning ved høje temperaturer og tilføjelse af maltodextrin. Karamelmaltene kan både duftes og smages. Humleprofilen skal være primær i en India Pale Ale, og du lægger mest mærke til humlesmagen, men alt i alt en rigtig behagelig IPA.

Hornes smagspanel: kommer senere.

Har du fintunet smagsløgene og duftreceptorene skruet ordentlig på, kan du måske genkalde dig nogle af følgende smags- og duftaromaer:

Mulige maltbidrag fra Pilsner, Cara Clair, Vienna, Red X, Acid: maltsødme, korn, karamel, toffee, kiks. Bedre mundfylde og skum, afrundet smag.

Mulige humlebidrag fra Pilgrim, Admiral, Perle: Krydderurt, cedertræ, græs, pære, honning, harpiks-, fyr- og citrusagtig, orange, blomsteragtig, krydret.

Mulige gærbidrag fra SafAle S-04: Neutral.

Øvrige bidrag: maltodextrin, tranebær.

Indeholder: vand, bygmalt, gær, humle, maltodextrin, tranebær.

ABV: 4,6 %

EBC: 18 (rav)

IBU: 40 (en del bitterhed)

Karbonering: medium

Holdbar til 01.06.2021

VIGTIGT – jeg tør ikke overlade velsmagende øl til Postmand Per, så jeg sender ikke fyldte flasker øl. Det skal afhentes i Horne eller bestilles til levering til de postnumre, som jeg tilbyder.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Antal

1, 3, 6, 12, 24

Go to Top