Hercules 17.1 %

Hjem » Shoppen » Hercules 17.1 %

Hercules 17.1 %

kr.40.00kr.160.00

Hercules med høj alphasyreindhold til tyske ales/lagers, IPA, trappistøl/belgisk ale.

Kategorier: ,

Beskrivelse

Hercules humle 17.1 % alfasyre

Hercules humle 17.1 % alfasyre, af tysk oprindelse, er en kraftig humle med et højt alfasyreindhold, der giver en intens bitterhed og robust smag. Herkules blev fremavlet på Hop Research Center i Hüll fra en krydsning mellem Hallertau Taurus og Hull, og blev frigivet i 2005. Den er kendt for sin karakteristiske duft af urter, krydderier og citrus. Hercules anvendes primært som en bitterhumle på grund af sit høje alfasyreindhold.

Den er populær i humlebaserede øltyper, hvor den tilføjer dybde og kompleksitet. Hercules-humlen er en pålidelig ingrediens, der tilføjer en kraftig og vedholdende bitterhed til øllets smagsprofil. Den tilbyder en unik aroma af krydderurt, fyrretræ, melon, sort peber og peberfrugter, og er hyppigst brugt som bitterhumle på grund af det høje alfa-syreindhold. Fungerer godt i mange tyske ales/lagers, IPA, trappistøl/belgisk ale, Imperial Stout, Stout, Barley Wine. Benyttes i dette all-grain kit.

Specifikationer

Bruges både som bitter-, smags- og aromahumle

Dyrkningsland: Tyskland

Høstår: 2021

Alfasyre: 17.1 %

Aroma: blomster, krydret, citrus, fyrretræ, sort peber, melon

Kan substitueres med: Taurus, Warrior, Chinook, Nugget, Columbus, Zeus, Chinook, Pride of Ringwood, Eroica, Newport, Cluster, Brewers Gold

Yderligere information

Vægt 0.150 kg
Størrelse 20 × 15 × 3 cm
Mængde

100 g, 250 g, 500 g

Go to Top