Campden benyttes for at undgå oxidering af øl, vin, cider og juice.
Campden – vinsvovl pr. 100 g
kr.45.00
9 på lager
9 på lager
Beskrivelse
Kaliumdisulfit (kaliummetabisulfit) kaldes også vinsvovl eller “Campden-pulver”. Tilvejebringer svovldioxid, og bruges til at forhindre oxidation af juice/vin/øl/cider, til at dræbe vildgær på druer/frugt/bær og til at stoppe en gæringsproces.
Dosering: 1-2 gram pr. 10 liter. Tilsættes 24 timer før gærkulturen tilsættes, hvis du vil modvirke den vilde gær på druer, frugt og bær. Anvendes også under lagring og inden aftapning, hvis vinen skal opbevares i mere end seks måneder.
Yderligere information
Vægt | 0.130 kg |
---|---|
Størrelse | 8 × 8 × 4 cm |
Mængde | 50 g, 100 g, 250 g |