Amber Ale – 50 cl

Hjem/Øl/Amber Ale – 50 cl

Amber Ale – 50 cl

kr.40.00kr.700.00

Ikke på lager

American Amber Ale

Kategori:

Beskrivelse

Så har Kingspot Brewhouse fået vind i sejlene, og bryggene simrer lystigt i Horne.

Denne American Amber Ale er brygget ud fra konceptet “Cross-Breed Brew”. Vi bevæger os væk fra de milde øltyper, og du får her en mere maltet og humlet øl, med en mere mørkristet, let røget smag med noter af karamel og kaffe. Humlebitterheden er let, og fornemmes både i smag og aroma. Den er en anelse uklar.

Hornes smagspanel: en anelse uklar, fint skum, frugtig, let bitterhed og sødme, creamy, fylder godt i munden, kraftfuld, herreøl, let duft af gær (som når hjemmelavet brød står og hæver), men ingen smag af gær.

Har du fintunet smagsløgene, og har du duftreceptorene skruet ordentlig på, kan du måske genkalde dig en eller flere af følgende duft- og smagsaromaer:

Mulige maltbidrag fra Pale, Munich, Black, Crystal, Wheat Blanc: kornet, honning, fløde toffee-note, karamel med antydning af mandel og nødder, let brændt/røgfyldt, kaffelignende, mundfylde og stabilt skum.

Mulige humlebidrag fra First Gold, Crystal, Tettnanger: mandarin, orange/citrus, kanel, marmeladesmag, blomstret og krydret, noter af kanel, sort peber, muskatnød og urter.

Mulige gærbidrag fra SafAle S-04: neutral.

Indeholder: vand, byg-/hvedemalt, gær, humle.

ABV: 5,1 %

EBC: 27 (mørk rav/lys kobber)

IBU: 25 (let bitterhed)

VIGTIGT – jeg tør ikke overlade velsmagende øl til Postmand Per, så jeg sender ikke fyldte flasker øl. Det skal afhentes i Horne eller bestilles til levering til de postnumre, som jeg tilbyder.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Antal

1, 3, 6, 12, 24

Go to Top