British Golden Ale – 50 cl

Home/Øl/British Golden Ale – 50 cl

British Golden Ale – 50 cl

DKK40.00DKK700.00

Ikke på lager

British Golden Ale

Kategori:

Beskrivelse

Så har Kingspot Brewhouse fået vind i sejlene, og bryggene simrer lystigt i Horne.

Dette er vores batch nr. 102, og der er tale om en British Golden Ale – som i dette tilfælde profilmæssigt godt kan sammenlignes med en lager (pilsner) – og det er en mild, behagelig og meget drikkevenlig øl, der ikke er for tør, med fin mundfylde og tydelige, men ikke overvældende, smags- og duftaromaer fra humlen. Den er frisk og en anelse frugtig med en knivspids hvedearoma. Den perler let i munden. Jeg har med vilje givet plads til en underspillet maltsødme. Skummet lægger sig hurtigt.

Hornes smagspanel: kommer senere.

Har du fintunet smagsløgene, og har du duftreceptorene skruet ordentlig på, kan du måske genkalde dig en eller flere af af følgende duft- og smagsaromaer:

Mulige maltbidrag fra Pilsner, Wheat Blanc, Red X,  Abbey, havreflager, Acid: maltsødme, hvede, kogt brød, nødder, frugt, mundfylde, krop og ølskum, rundere smag.

Mulige gærbidrag fra Brewferm Top: neutral.

Mulige humlebidrag fra First Gold, Challenger, Bramling Cross: Mandarin, orange/citrus, kanel, marmeladesmag, urter, cedertræ, grøn te, frugtagtig med solbær noter.

Indeholder: vand, byg-/hvedemalt, gær, humle.

ABV: 4,8 %

EBC: 14 (lys rav)

IBU: 23 (let bitterhed)

Karbonering: medium

Holdbar til 01.05.2021

VIGTIGT – jeg tør ikke overlade velsmagende øl til Postmand Per, så jeg sender ikke fyldte flasker øl. Det skal afhentes i Horne eller bestilles til levering til de postnumre, som jeg tilbyder.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Antal

1, 3, 6, 12, 24

Go to Top