anticIPAtious – India Pale Ale – 50 cl

Home/Øl/anticIPAtious – India Pale Ale – 50 cl

anticIPAtious – India Pale Ale – 50 cl

DKK40.00DKK700.00

Ikke på lager

anticIPAtious – India Pale Ale

Kategori:

Beskrivelse

Så har Kingspot Brewhouse fået vind i sejlene, og bryggene simrer lystigt i Horne.

Dette er det 2. bryg, der kan “risikere” at udfordre dine smagsløg! IPA er blevet efterspurgt, og jeg har lyttet. Her er anticIPAtious Kingspot-style.

Der er her tale om en utrolig flot, rødligt ravfarvet, kraftigt humlet IPA med en IBU på 41, som nok skal kunne kradse lidt i svælget, men på en behagelig måde. Der er naturligvis fokus på  humleprofilerne, men jeg har prøvet at give lidt maltsødme og krop som modsvar, som kommer fra mæskning ved høje temperaturer og tilføjelse af maltodextrin. Der er blot brugt 3 malttyper, og aromaerne i duft og smag er bidrag fra malt, humle og gær. Humleprofilen skal være primær i en India Pale Ale, og du lægger mest mærke til humlesmagen, men alt i alt en rigtig behagelig IPA. Næste batch bliver med mere abrikos.

Hornes smagspanel: kommer senere.

Har du fintunet smagsløgene og duftreceptorene skruet ordentlig på, kan du måske genkalde dig nogle af følgende smags- og duftaromaer:

Mulige maltbidrag fra Maris Otter ale, Red X, havreflager med skal: maltsødme, rødlig farve. Cremet mundfylde, skum, afrundet smag.

Mulige humlebidrag fra Simcoe, Hercules, Cascade, First Gold: Harpiks-, fyragtig, krydderurt, fyrretræ, melon og peberfrugter, blomster, citrus/grapefrugt og lychees, mandarin, orange/citrus, kanel, marmeladesmag.

Mulige gærbidrag fra Brewferm Top: Neutral.

Øvrige bidrag: maltodextrin, tørret abrikos.

Indeholder: vand, bygmalt, havreflager, gær, humle, maltodextrin, abrikos.

ABV: 4,4 %

EBC: 21 (rødlig rav)

IBU: 41 (en del bitterhed)

Karbonering: medium

Holdbar til 01.08.2021

VIGTIGT – jeg tør ikke overlade velsmagende øl til Postmand Per, så jeg sender ikke fyldte flasker øl. Det skal afhentes i Horne eller bestilles til levering til de postnumre, som jeg tilbyder.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Antal

1, 3, 6, 12, 24

Go to Top