Chateau Acid malt kan bruges til at pH-stabilisere alle typer lagers og ales.
Acid (surt), Castle Malting, EBC 10
kr.23.00 – kr.425.00
Beskrivelse
Det er byg syrnet med mælkesyrebakterier, som sænker mæskens pH og bruges, når man brygger med bikarbonatrigt vand (forbigående hårdt vand med meget calcium, natrium og aggressiv CO2).
Château Acid malt forbedrer ydelsen af de hydrolytiske enzymer ( der hjælper med at nedbryde maltens stivelse til forskellige sukkerarter ved tilførsel af vand), og giver en bedre mæskning. Det intensiverer også fermenteringen ved at justere pH-niveauet. Surt malt tilfører øllet en afrundet smag, og giver en mere stabil skumtop.
EBC: 6-13. Er sat til gennemsnitlig 10. EBC er den internationale målestok for øllets farve.
Bruges til at pH-stabilisere alle typer lagers og ales. Brug op til 5 %.
Opbevares tørt, mørkt og gerne under 22° C. Uvalset malt kan holde sig 2-3 år, men har du bestilt valset malt, er holdbarheden maksimalt ½ år.
Som hjemmebrygger anbefaler vi, at du benytter valset malt inden for 3 mdr., for at få det optimale udbytte af alle maltens egenskaber.
Yderligere information
Vægt | N/A |
---|---|
Størrelse | N/A |
Størrelse og valsning | 1 kg malt, 3 kg malt, 1 kg malt med valsning, 3 kg malt med valsning, 5 kg malt, 5 kg malt med valsning, 25 kg sæk |