Abbey ale er velegnet til belgiske pale ales og abbey ales og andre belgiske overgærede varianter.
Abbey ale, 15 g, Brewolution
kr.30.00
2 på lager
2 på lager
Beskrivelse
Belgian Abbey – en lækker overgær, der er moderat tolerant over for alkohol, og som udvikler væsentligt mindre phenoler (som har betydning for smag, farve, klarhed og skum) end vores Belgian Ale. Denne gær er smagfuld, frugtig og kompleks.
Velegnet til belgiske pale ales og abbey ales og andre belgiske varianter.
Brewolutions anbefaling: 60-80 g/hl. Benyt 6 g til 1 batch på 8 l. eller 3 g til 1 batch på 4 l..
Aroma:
Dette er gæren, hvis du skal brygge en belgisk Tripel. Den har en fantastisk og kraftig frugtaroma, balanceret perfekt med en mild og let krydret aroma, og komplekse og lækre krydrede phenoler.
Smag og fylde:
Når man bruger denne gær til en belgisk øl, vil den ende tør og frisk. Den vil fremstå frugtig og med fine og komplekse karaktertræk. Øllet vil give en smuk blanding af krydret og frugtig oplevelse, og med en tydelig fornemmelse af alkohol.
Alkoholtolerance:
Denne gær tåler en ret høj alkoholprocent, og vil danne lækre smage og aromaer i øl med høj alkohol.
Temperaturområde: 18-25°C
Dæmpning: 73-77%
Flokkulering: Medium-Høj
Brugervejledning: Drys gæren direkte i den nedkølede urt. Et renere og mere professionelt resultat opnås hvis gæren rehydreres. Tilsæt gæren til en desinficeret skål med 1 dl vand ved 30-35°C. Rør stille og roligt med en desinficeret ske, til gæren er en tyk cremet masse. Lad det stå i 8-12 minutter, og tilsæt så gærcremet til urten.
Erstatter: Mangrove Jack’s Belgian Abbey Ale M47.
Opbevares i køleskab. Vi anbefaler, at du benytter gæren inden for 4 – 5 dage efter åbning af pakken.
Yderligere information
Vægt | 0.030 kg |
---|---|
Størrelse | 10 × 7 × 1 cm |