Malt

Hjem » Ingredienser » Malt

Malt; Her kan du vælge mellem basis, karamel-, chokolade-, hvede-, rug- og specialmalt. NU OGSÅ BLAND SELV MALT. Start evt. med en vores egne all-grain kits, og som erfaringen og eventyrlysten melder sig, kan du læse bøger, søge svar i onlinefora eller gå sammen i små ølfællesskaber, og herefter selv gå på opdagelse i alskens opskrifter og recepter, for at udvikle dine egne.

Uvalset malt kan under optimale forhold lagres i op til 3 år, men så snart du valser malten, falder holdbarheden drastisk. Andre anbefaler max. 6 mdrs. holdbarhed. Vi anbefaler max. 3 mdrs. holdbarhed, men bruger det ofte selv inden for den 1. måned efter valsning, når vi afprøver nye opskrifter. Jo før du bruger det, des flere af maltens indholdsstoffer får du gavn af.

Selvom vi har en del malttyper på lager, så kan vi sikkert skaffe andre hjem, hvis du står og mangler dem.

Vi synes, at fragtmændenes priser for større mængder malt er for høje, så skal du bruge malt i hele sække, så skal det afhentes i Horne. Derfor; bestil større mængder ved evt. at gå sammen med andre, eller lad os køre ud med det under de betingelser, der er nævnt på forsiden.

Go to Top